Novice

REVITA embalaža v koraku s časom

Po 25-ih letih izkazanega zaupanja vam predstavljamo modernejšo embalažo Revita izdelkov. Nova embalaža je rezultat spremljanja trendov in želja naših potrošnikov. Embalažo izdelkov se redko menja zaradi razlogov kot so kompleksnost samega procesa, vrste pakiranja izdelka, repoznavnosti Revita izdelkov po celem svetu in navad zvestih otrošnikov. Vendarle so novosti in novi trendi zdravega načina življenja navdih za novo embalažo. Del novega dizajna embalaže je tudi čebelica na pokrovu – pomemben element zavesti vseh zadovoljnih potrošnikov.

Revita spremlja navade svojih potrošnikov, uveljavlja trende in vas navdihuje za nove načine zdravega življenja. Pri oblikovanju novega dizajna embalaže smo poleg fizičnih lastnosti upoštevali tudi, da kvaliteten dizajn izraža vrednosti podjetja, ki stoji za njem in predstavlja komunikacijo z obstoječimi kot tudi novimi potrošniki.

Cilj nam je prebuditi čustva in energijo, spodbuditi vznemirjenje in čutnost ter ustvariti občutek osvežitve, ki nastane po uživanju Revita izdelkov in ga povezati z osveženo vizualno identiteto izbora.

Revita izdelki bojo v novi embalaži dostopni že od decembra 2019.

Zgibanka železo „Kovina, od katere je odvisno življenje“

Maj 2016

Problem anemije lahko odpravite brez stranskih učinkov.

Preglejte novo zgibanko za železo.

ESQR nagrada za dosežke na področju kakovosti, London 2015

Junij 2015

V zlati kategoriji je Evropsko združenje za raziskovanje kakovosti (ESQR) na konvenciji v Londonu dne 14. 6. 2015 dodelilo nagrado Altamed-u za dosežke na področju kakovosti. Večletno delo, prizadevanja in vrhunska kakovost proizvodov REVITA so ponovno prepoznani s strani svetovnih strokovnjakov. Evropsko združenje za raziskovanje kakovosti (ESQR) se je v okviru svojega letnega programa prepoznavanja kakovosti odločilo podeliti “ESQR nagrado za dosežke na področju kakovosti ” izbranim podjetjem, organom javne uprave in organizacijam  iz vsega sveta.

Zgibanka „Program REVITA za kvalitetnejše življenje“

September 2015

Preglejte novo zgibanko za Program REVITA.

Seminar

Maj 2012

Podjetje Novus Spiritus je 20 maja organiziralo seminar z naslovom „Favorit iz čebeljega panja – matični mleček“ in „Izkušnje uporabnikov“. Zaradi izmenjave izkušenj in želje po uspešnejšem sodelovanju smo na seminarju gostili strokovne predavatelje z večletnimi izkušnjami na področju izobraževanja kot tudi uporabe Revita proizvodov iz Srbije in Bosne in Hercegovine. Namen seminarja je bil pokazati pomembnost preventive, izobraževanja in sprejemanja zdravih življenskih navad, kar je prvi korak na poti do boljšega in kvalitetnejšega življenja. Udeleženci so ob degustaciji Revita proizvodov imeli priložnost izmenjati svoje lastne izkušnje z Revito.