Izdelki

proizvodi-img1

Program REVITA za kakovostno življenje

Projekt REVITA je nastal v tesnem sodelovanju podjetja Altamed in Ruske akademije znanosti kot pomoč ljudem, ki so izpostavljeni izjemnim psihofizičnim naporom. Vsem, ki si želijo kakovostnega in boljšega življenja, priporočamo proizvode REVITA kot visokokakovosten prehranski dodatek na osnovi matičnega mlečka v liofilizirani obliki.

REVITA je edina uspela uravnotežiti izdelke prijetnega okusa, ki vsebujejo liofiliziran matični mleček, dvovalentno kelatirano železo, vitamin C in stevio.

Program REVITA sestavljajo: Revita Stevia Orange, Revita Fe Stevia, Revita Fe Forest berries, Revita Orange in Revita Orange Oriblete.

maticnamlijec-img2

Prednosti REVITA izdelkov:

Izjemna kombinacija liofiliziranega matičnega mlečka, dvovalentnega kelatiranega železa, vitamina C in stevie naravnega sladila brez ogljikovih hidratov z 0 kalorijami.

 • Edinstveni osvežujoči napitek
 • Povsem naraven napitek za celotno družino
 • Čisti liofiliziran matični mleček iz gorovja Altaj v Rusiji – edini, ki učinkuje
 • Brez prekinitve uživanja
 • Prijeten okus pomaranče ali gozdnih sadežev
 • Brez alergijskih reakcij, primerna tudi za osobe, ki so alergične na druge čebelje proizvode
 • Dvovalentno kelatirano železo v kombinaciji z vitaminom C – absorpcija do 80%
 • Edine osebe, ki ne smejo uživati Revita izdelkov so osebe na imunosupresivnih terapijah in osebe s translantiranimi organi

REVITA Stevia Orange

je zelo kakovosten dodatek k prehrani, namenjen vsem, ki se želijo pravilno in zdravo prehranjevati, da bi popravili ali na dolgi rok vzdrževali dobro stanje organizma. Priporoča se vsem starostim, od otrok do najstarejših.

Kaj je stevia?

 • Zdravo in naravno nadomestilo za sladkor in umetna sladila
 • 0 kalorij
 • Več kot 50 let ga na japonskem uporabljajo kot sladilo
 • Zadovolji željo po sladkem brez dvigovanja nivoja sladkorja v krvi
 • Idealna sestavina vsake diete

Aktivna snov:
Matični mleček, vitamin C, steviol glikozidi

Vrsta pakiranja in način uporabe:
9 g vrečkico raztopiti v 1,5 l vode. Ko se rastopi v vodi, dobimo napitek z naravnim okusom pomaranče, ki ga je potrebno popiti v 48 urah. Piti po potrebi 3 – 5 kozarcev dnevno.

REVITA Stevia Orange lahko uživate skupaj z vsemi zdravili in drugo prehrano. Uživate jo lahko pred, med ali po obroku. Priporoča se redno uživanje za dosego najboljših rezultatov.

REVITA Fe Stevia

je zelo kakovosten dodatek k prehrani, namenjen osebam, ki imajo pomanjkanje železa kot tudi vsem, ki se želijo pravilno in zdravo prehranjevati, da bi popravili ali na dolgi rok vzdrževali dobro krvno sliko in moč organizma. Priporoča se vsem starostim, od otrok do najstarejših.

Kaj je stevia?

 • Zdravo in naravno nadomestilo za sladkor in umetna sladila
 • 0 kalorij
 • Več kot 50 let ga na japonskem uporabljajo kot sladilo
 • Zadovolji željo po sladkem brez dvigovanja nivoja sladkorja v krvi
 • Idealna sestavina vsake diete

Aktivna snov:
Dvovalentno kelatirano železo, matični mleček, vitamin C, steviol glikozidi

Vrsta pakiranja in način uporabe:
9 g vrečkico raztopiti v 1,5 l vode. Ko se rastopi v vodi, dobimo napitek z naravnim okusom gozdnih sadežev, ki ga je potrebno popiti v 48 urah. Piti po potrebi 3 – 5 kozarcev dnevno.

REVITA Fe Stevia lahko uživate skupaj z vsemi zdravili in drugo prehrano. Uživate jo lahko pred, med ali po obroku. Priporoča se redno uživanje za dosego najboljših rezultatov.

V primeru vrednosti železa pod 3 μmol/L se priporoča uporaba izdelka Revita Fe Forest berries.

REVITA Fe Forest Berries

je zelo kakovosten dodatek k prehrani, ki vsebuje dvovalentno kelatirano železo (najbolj podoben železu v organizmu), liofiliziran matični mleček in vitamin C. Doziranje v malih odmerkih z velikim biološkim izkoristkom (absorpcija do 80%). Priporoča se vsem starostim, še posebej ženskam, otrokom, nosečnicam, športnikom in splošno vsem, ki imajo vrednost železa pod normalo.

Aktivna snov:
Dvovalentno kelatirano železo, vitamin C, matični mleček

Vrsta pakiranja in način uporabe:
250 g škatlica za 4,17 l napitka. Raztopiti 2 žlički granul v 2 dl vode. Ko se raztopi v vodi, dobimo napitek z naravnim okusom gozdnih sadežev. Pijemo po potrebi do 3 krat na dan. Uporabiti suho nekovinsko žličko.

REVITA Fe se lahko uporablja brez zadržkov, skupaj z vsemi zdravili in živili ne glede na to, ali se ga uporabi pred,  med in po obroku.

Priporoča se min. 45 dnevno (bolje 90 dni) redno koriščenje zaradi dopolnjevanja rezerv železa v organizmu. Kasneje pijemo po potrebi ob redni kontroli železa.

REVITA Orange

je zelo kakovosten dodatek k prehrani na bazi liofiliziranega matičnega mlečka in vitamina C za pripravo napitka z naravnim okusom pomaranče. Priporoča se vsem starostim, od otrok do najstarejših.

Matični mleček v REVITA Orange zaradi izjemne čistosti ne vsebuje alergenov ter ga lahko uporabljajo tudi ljudje, ki so alergični na čebele.

Aktivna snov:
Matični mleček,  vitamin C

Način uporabe:
Raztopiti 2 žlički granul v 2 dl vode. Piti po potrebi 3 – 5 kozarcev dnevno. Uporabiti suho nekovinsko žličko.

REVITA Orange lahko uživate skupaj z vsemi zdravili in drugo prehrano. Uživate jo lahko pred, med ali po obroku. Priporoča se redno uživanje za dosego najboljših rezultatov.

1000g škatlica za 16,67l napitka

454g škatlica za 7,57l napitka

200g škatlica za 3,33l napitka

12g škatlica za 2dl napitka

REVITA Orange Oriblete

so zelo kakovosten dodatek k prehrani z okusom pomaranče, prilagojene za poslovni svet in okolje, kjer si težje pripravljamo napitek.

Matični mleček v REVITA Orange Oribletah zaradi izjemne čistosti ne vsebuje alergenov ter ga lahko uporabljajo tudi ljudje, ki so alergični na čebele.

Aktivna snov:
Matični mleček, vitamin C

Vrsta pakiranja in način uporabe:
Blister vsebuje 12 oriblet. Raztopimo v ustih 2 – 3 oriblete dnevno.

REVITA Orange Oriblete se lahko uporabljajo brez zadržkov, skupaj z vsemi zdravili in živili ne glede na to, ali se jih jemlje pred, med in po obroku. Za dosego najboljših rezultatov je priporočljiva neprekinjena uporaba.